Programma Horecava 2025

Filters

Programma 12 gevonden

Dutch Barista Championship

Deze competitie test de technische vaardigheid en creativiteit van barista’s, waarbij smaakprofielen en presentatie centraal staan. De Nederlandse Koffiekampioenschappen zijn hét podium voor de meest...

Ontdek meer

Duurzame Vis Symposium

Overbevissing, klimaatverandering, visserijmethoden en andere uitdagingen maken het moeilijk om vissoorten, schelp- en schaaldieren op verantwoorde wijze te consumeren en te serveren. Welke vis kunnen...

Ontdek meer

PersoneelSymposium

Een bloeiende horecaonderneming draait om tevreden en gemotiveerd personeel. Maar hoe houd je jouw team gemotiveerd en trek je nieuw talent aan in tijden van...

Ontdek meer

Care & Cure Symposium

In de huidige realiteit is een grotere vraag naar zorg, terwijl personeelstekorten en hoge verwachtingen van patiënten een uitdaging vormen. Dit vraagt om nieuwe strategieën...

Ontdek meer

Dutch Cup Tasters Championship

In deze competitie draait alles om het herkennen van smaakverschillen. Deelnemers moeten zo snel mogelijk de afwijkende koffie uit een reeks van drie identificeren, wat...

Ontdek meer

FCSI Nederland bijeenkomst

FCSI Nederland, dé vooraanstaande vereniging van onafhankelijke foodservice consultants, biedt een inspirerende sessie rondom het thema FoodFLEX. Bedrijven moeten zich voortdurend aanpassen en maximaal flexibel...

Ontdek meer