TOPPR van het Jaar Uitreiking
Beleef het hoogtepunt van het jaar en vier duurzaam werkgeluk en groei in de horeca! Tijdens de TOPPR van het Jaar Uitreiking zetten we passie, innovatie en doorzettingsvermogen centraal. Wie wordt TOPPR van 2024? Laat je inspireren en juich mee!
Programma TOPPR van het Jaar Uitreiking
Tijdens de TOPPR van het Jaar Uitreiking vieren we de meest inspirerende talenten in de horeca. Dit jaar staat het evenement in het teken van Duurzaam Werkgeluk en Groei. De 12 genomineerde TOPPR’s, die dit jaar op bijzondere wijze het verschil hebben gemaakt, delen hun visie en geven waardevolle tips om werkgeluk en persoonlijke ontwikkeling te bevorderen in de horeca.
In een interactieve setting vertellen de genomineerden over hun ervaringen en geven ze praktische adviezen voor een duurzame toekomst in de branche. Het hoogtepunt is de bekendmaking van de TOPPR van het Jaar 2024. Deze winnaar, gekozen op basis van de stemmen van het publiek, wordt niet alleen gehuldigd, maar zal ook fungeren als ambassadeur van groei in 2025. Mis deze inspirerende uitreiking niet en laat je motiveren door de verhalen van de TOPPR’s in de horeca!
De TOPPR’s die kans maken
Januari: Michael Schouten – Restaurant De Korte Duinen
Februari: Geurt Jan Heikamp – de Koning van Denemarken
Maart: Lonneke Otten-Aalbers – Horecalegioen
April: Bilal – HighSide Burgers
Mei: Viktor Vurens – Buck Bar Kitchen
Juni: Ghaith Alsheikh – A Beautiful Mess
Juli: Jamie van Dillen – SOMM Bistro à Vin
Augustus: Simon Daniël – Mr. Finch
September: Hemand Ramlal – Hotel Des Indes
Oktober: Tijmen Dijkman – Ron Gastrobar
November: Boris van den Berg – Vesper Hotel en Beachclub Bries
December: Job Verhees – Het Horecalegioen, Hotel Pauw
Lees meer over de TOPPR’s van 2024