Datum: 13 januari 2025
Starttijd: 11:30
Locatie: Hal 3
Overbevissing, klimaatverandering, visserijmethoden en andere uitdagingen maken het moeilijk om vissoorten, schelp- en schaaldieren op verantwoorde wijze te consumeren en te serveren. Welke vis kunnen...
Ontdek meerDatum: 13 januari 2025
Starttijd: 14:45
Locatie: Hal 3
Een bloeiende horecaonderneming draait om tevreden en gemotiveerd personeel. Maar hoe houd je jouw team gemotiveerd en trek je nieuw talent aan in tijden van...
Ontdek meerDatum: 14 januari 2025
Starttijd: 08:45
Locatie: Hal 3
In de huidige realiteit is een grotere vraag naar zorg, terwijl personeelstekorten en hoge verwachtingen van patiënten een uitdaging vormen. Dit vraagt om nieuwe strategieën...
Ontdek meerDatum: 14 januari 2025
Starttijd: 13:30
Locatie: Hal 3
FCSI Nederland, dé vooraanstaande vereniging van onafhankelijke foodservice consultants, biedt een inspirerende sessie rondom het thema FoodFLEX. Bedrijven moeten zich voortdurend aanpassen en maximaal flexibel...
Ontdek meerDatum: 14 januari 2025
Starttijd: 16:00
Locatie: Hal 6
TOPPR van het Jaar Uitreiking Beleef het hoogtepunt van het jaar en vier duurzaam werkgeluk en groei in de horeca! Tijdens de TOPPR van het...
Ontdek meerDatum: 15 januari 2025
Starttijd: 08:30
Locatie: Hal 3
Marketing Breakfast Club 2025 De Marketing Breakfast Club brengt je in één ochtend up to date over ontwikkelingen die relevant zijn voor jou als foodmarketeer....
Ontdek meer