Programma Horecava 2025

Filters

Programma 10 gevonden

Duurzame Vis Symposium

Overbevissing, klimaatverandering, visserijmethoden en andere uitdagingen maken het moeilijk om vissoorten, schelp- en schaaldieren op verantwoorde wijze te consumeren en te serveren. Welke vis kunnen...

Ontdek meer

PersoneelSymposium

Een bloeiende horecaonderneming draait om tevreden en gemotiveerd personeel. Maar hoe houd je jouw team gemotiveerd en trek je nieuw talent aan in tijden van...

Ontdek meer

Care & Cure Symposium

In de huidige realiteit is een grotere vraag naar zorg, terwijl personeelstekorten en hoge verwachtingen van patiënten een uitdaging vormen. Dit vraagt om nieuwe strategieën...

Ontdek meer

FCSI Nederland bijeenkomst

FCSI Nederland, dé vooraanstaande vereniging van onafhankelijke foodservice consultants, biedt een inspirerende sessie rondom het thema FoodFLEX. Bedrijven moeten zich voortdurend aanpassen en maximaal flexibel...

Ontdek meer

TOPPR van het Jaar Uitreiking

TOPPR van het Jaar Uitreiking Beleef het hoogtepunt van het jaar en vier duurzaam werkgeluk en groei in de horeca! Tijdens de TOPPR van het...

Ontdek meer

Marketing Breakfast Club 2025

Marketing Breakfast Club 2025 De Marketing Breakfast Club brengt je in één ochtend up to date over ontwikkelingen die relevant zijn voor jou als foodmarketeer....

Ontdek meer