Datum: 13 januari 2025
Starttijd: 09:30
Locatie: Hal 1
Officiële opening Horecava 2025 Trap met ons het nieuwe (horeca)jaar af! Tijdens de officiële opening van Horecava 2025 bespreken we interessante marktinzichten, (culinaire) ontwikkelingen en...
Ontdek meer
Datum: 13 januari 2025
Starttijd: 11:00
Locatie: Hal 11
“Iedere hap gaf een andere beleving, maar het broodje als geheel kwam toch mooi bij elkaar.” Wie maakt er komende editie grote indruk op de juryleden...
Ontdek meer
Datum: 13 januari 2025
Starttijd: 11:30
Locatie: Hal 3
Overbevissing, klimaatverandering, visserijmethoden en andere uitdagingen maken het moeilijk om vissoorten, schelp- en schaaldieren op verantwoorde wijze te consumeren en te serveren. Welke vis kunnen...
Ontdek meer
Datum: 13 januari 2025
Starttijd: 14:00
Locatie: Hal 7
Beste cocktailbarren van Nederland: DUKE OF TOKYO DUKE OF TOKYU is genomineerd voor Best New Cocktail Bar door Entree Awards. Het barteam laat zien...
Ontdek meer
Datum: 13 januari 2025
Starttijd: 14:45
Locatie: Hal 3
Een bloeiende horecaonderneming draait om tevreden en gemotiveerd personeel. Maar hoe houd je jouw team gemotiveerd en trek je nieuw talent aan in tijden van...
Ontdek meer
Datum: 13 januari 2025
Starttijd: 15:00
Locatie: Hal 11
NK Lekkerste Burger Wie maakt een creatie van het beste vlees, de lekkerste toppings, de smeuïgste sauzen en het meest smaakvolle broodje? Dat zie je...
Ontdek meer