Datum: 13 januari 2025
Starttijd: 11:30
Locatie: Hal 3
Overbevissing, klimaatverandering, visserijmethoden en andere uitdagingen maken het moeilijk om vissoorten, schelp- en schaaldieren op verantwoorde wijze te consumeren en te serveren. Welke vis kunnen...
Ontdek meerDatum: 13 januari 2025
Starttijd: 17:00
Locatie: Hal 7
Collins Speedfreaks Wie is de snelste bartender van Horecava? Maak 2 cocktails, 1 G&T en freepour een maatje van 35 ml, zo snel en zo...
Ontdek meerDatum: 15 januari 2025
Starttijd: 08:30
Locatie: Hal 3
Marketing Breakfast Club 2025 De Marketing Breakfast Club brengt je in één ochtend up to date over ontwikkelingen die relevant zijn voor jou als foodmarketeer....
Ontdek meerDatum: 15 januari 2025
Starttijd: 12:45
Locatie: Hal 7
Cocktails & Foam Hoe krijg je de mooiste schuimlaag op je cocktails? De Whisky Sour, De Pornstar Martini, De Pisco Sour allemaal hebben ze een...
Ontdek meerDatum: 15 januari 2025
Starttijd: 13:30
Locatie: Hal 7
School of Spirits: BAIJIU De grootste meest verkochte spirit in de wereld maar een grote onbekende in Nederland. Nederlands enige Baijiu Sommilier Hans Ngo neemt...
Ontdek meerDatum: 15 januari 2025
Starttijd: 14:15
Locatie: Hal 7
From niche to necessity: non-alcoholic spirits in the spotlight Welke alternatieven voor alcohol zijn er? Wat kan je er mee? Hoe passen ze binnen het...
Ontdek meer