Datum: 13 januari 2025
Starttijd: 11:30
Locatie: Hal 3
Overbevissing, klimaatverandering, visserijmethoden en andere uitdagingen maken het moeilijk om vissoorten, schelp- en schaaldieren op verantwoorde wijze te consumeren en te serveren. Welke vis kunnen...
Ontdek meerDatum: 13 januari 2025
Starttijd: 17:00
Locatie: Hal 7
Collins Speedfreaks Wie is de snelste bartender van Horecava? Maak 2 cocktails, 1 G&T en freepour een maatje van 35 ml, zo snel en zo...
Ontdek meerDatum: 14 januari 2025
Starttijd: 08:45
Locatie: Hal 3
In de huidige realiteit is een grotere vraag naar zorg, terwijl personeelstekorten en hoge verwachtingen van patiënten een uitdaging vormen. Dit vraagt om nieuwe strategieën...
Ontdek meerDatum: 14 januari 2025
Starttijd: 12:00
Locatie: Hal 7
Podcast: Cocktails & Spirits met ISAAC De beste cocktail podcast van Nederland doet korte interviews met standhouders, merk eigenaren en bartenders. Kom alvast in de...
Ontdek meerDatum: 14 januari 2025
Starttijd: 13:00
Locatie: Hal 7
School of Spirits: GIN Leer de basis van GIN aan de hand van de WSET systematic approach to tasting. Aan de hand van een 3...
Ontdek meerDatum: 14 januari 2025
Starttijd: 13:30
Locatie: Hal 3
FCSI Nederland, dé vooraanstaande vereniging van onafhankelijke foodservice consultants, biedt een inspirerende sessie rondom het thema FoodFLEX. Bedrijven moeten zich voortdurend aanpassen en maximaal flexibel...
Ontdek meer