Datum: 13 januari 2025
Starttijd: 11:30
Locatie: Hal 3
Overbevissing, klimaatverandering, visserijmethoden en andere uitdagingen maken het moeilijk om vissoorten, schelp- en schaaldieren op verantwoorde wijze te consumeren en te serveren. Welke vis kunnen...
Ontdek meerDatum: 15 januari 2025
Starttijd: 08:30
Locatie: Hal 3
Marketing Breakfast Club 2025 De Marketing Breakfast Club brengt je in één ochtend up to date over ontwikkelingen die relevant zijn voor jou als foodmarketeer....
Ontdek meerDatum: 15 januari 2025
Starttijd: 10:00
Locatie: Hal 8
In de voorronde van de Green Chefs Hat strijden de teams voor een ticket voor de finale. In de spannende voorronde van de Green Chefs...
Ontdek meerDatum: 15 januari 2025
Starttijd: 12:00
Locatie: Hal 8
Vins nature & sparkling tea Dat natuurwijn de afgelopen tien jaar is uitgegroeid van een hype in wereldsteden als Berlijn, Londen, Parijs, Tokio, Amsterdam en...
Ontdek meerDatum: 15 januari 2025
Starttijd: 13:00
Locatie: Hal 8
Alcoholvrije alternatieven voor de gastronomie Passend in de huidige tijd waarin we niet alleen meer op het milieu letten, maar ook op onze eigen gezondheid....
Ontdek meerDatum: 15 januari 2025
Starttijd: 14:00
Locatie: Hal 8
Eigentijdse wijnen van importeur Grapedistrict Grapedistrict focust op wijnen van kleinschalige wijnboeren, die werken met het oog op duurzaamheid, kwaliteit én smaak. Toegankelijke wijnen voor...
Ontdek meer