Datum: 13 januari 2025
Starttijd: 11:00
Locatie: Hal 11
“Iedere hap gaf een andere beleving, maar het broodje als geheel kwam toch mooi bij elkaar.” Wie maakt er komende editie grote indruk op de juryleden...
Ontdek meer
Datum: 13 januari 2025
Starttijd: 14:45
Locatie: Hal 3
Een bloeiende horecaonderneming draait om tevreden en gemotiveerd personeel. Maar hoe houd je jouw team gemotiveerd en trek je nieuw talent aan in tijden van...
Ontdek meer
Datum: 13 januari 2025
Starttijd: 15:00
Locatie: Hal 11
NK Lekkerste Burger Wie maakt een creatie van het beste vlees, de lekkerste toppings, de smeuïgste sauzen en het meest smaakvolle broodje? Dat zie je...
Ontdek meer
Datum: 14 januari 2025
Starttijd: 08:45
Locatie: Hal 3
In de huidige realiteit is een grotere vraag naar zorg, terwijl personeelstekorten en hoge verwachtingen van patiënten een uitdaging vormen. Dit vraagt om nieuwe strategieën...
Ontdek meer
Datum: 14 januari 2025
Starttijd: 11:00
Locatie: Hal 11
Welke pasta brengt een idee, verhaal en uitvoering samen en maakt het meest complete gerecht van de wedstrijd? Daar draait het om bij het NK...
Ontdek meer
Datum: 14 januari 2025
Starttijd: 13:30
Locatie: Hal 3
FCSI Nederland, dé vooraanstaande vereniging van onafhankelijke foodservice consultants, biedt een inspirerende sessie rondom het thema FoodFLEX. Bedrijven moeten zich voortdurend aanpassen en maximaal flexibel...
Ontdek meer