Dit is hét evenement voor pannenkoeken bakkend Nederland! Van “The American Classic” tot een beurre noisette. Wie weet de (kinder)jury te overtuigen met een perfecte uitvoering?
Pannenkoekenliefhebbers, of bakkers, opgelet! Ervaren koks van pannenkoekenrestaurants uit heel Nederland strijden om de titel. Er komen lekkere, spannende en originele recepten voorbij. Naast de beoordeling van de professionele vakjury, worden de pannenkoeken ook beoordeeld door een kinderjury. Want als pannenkoekenbakker moet je natuurlijk ook de jongere generatie enthousiast maken.
NK Loaded Fries
Friet, maar dan next level! Ontdek de nieuwste variaties op loaded fries, compleet met verrassende toppings en unieke smaakcombinaties.
Het feit dat loaded fries steeds populairder worden in Nederland, zal tijdens het NK Loaded Fries nog eens bevestigd worden. Niet alleen kunnen kandidaten alle kanten op met toppings en sauzen; ook met de friet zelf kunnen ze de jury en het publiek verrassen. De deelnemers dagen elkaar uit om de meest onweerstaanbare frietjes te maken – wie gaat er met de titel naar huis?
In de finale van het open NK gaat de koks op indivueel niveau de strijd met elkaar aan om het mooiste 3 gangen menu te presenteren voor de jury.
In de finale van het open NK nemen de koks het op individueel niveau tegen elkaar op in een intense strijd. Hun doel is om het meest creatieve en smaakvolle driegangenmenu te bereiden en dit te presenteren aan een kritische jury, die elk detail beoordeelt. De uitreiking van het Open NK Koken begint om 16:30.
Deelnemers Open NK Koken
Oan Tafel met Youri Hiemstra
Bistrot-Bar Frère met Jim Zwijnenburg
Het Rechthuis a/d Amstel met Priscilla de Blieck
Hotel Restaurant Mooi Rivier met Bas Jonker
Restaurant Aan de Spuihaven met Ezzat Abdelhalim
Restaurant Merlet met Rosanne Bos
Wie wordt dit jaar Beste Leerbedrijf & Beste Leermeester Horeca? De winnaars worden in de finale op de stand van SVH bekendgemaakt!
De wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is dé wedstrijd voor erkende leerbedrijven in de horeca!
In opdracht van de horecasector organiseert SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) de wedstrijd elk jaar, waarbij iedereen een of meerdere van de ruim 12.000 erkende horecaleerbedrijven kan nomineren als beste leerbedrijf. Daarnaast maken leermeesters elke editie kans op de titel Beste Leermeester Horeca. Beide winnaars worden bekendgemaakt tijdens de grote finale op de Horecava. Goed werkgeverschap Met de wedstrijd wil SVH goed werkgeverschap aanmoedigen en een bijdrage leveren aan de best mogelijke praktijkopleiding voor studenten en nieuwe horecamedewerkers. De wedstrijd draagt bij aan de kwaliteitsverbetering van opleiden in de horeca en geeft inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen binnen leerbedrijven. Dit is goed voor de individuele leerbedrijven en de sector als geheel.
In de strijd om de titel wordt gekeken naar zaken als: besteedt een leerbedrijf voldoende tijd en aandacht aan studenten en biedt het een veilige leeromgeving, met voldoende balans tussen werk en leren?
Over organisator Stichting Vakbekwaamheid Horeca
In de hospitality staan gasten centraal. Het zijn vakbekwame, professionele en gemotiveerde medewerkers die ervoor zorgen dat gasten graag terugkomen. Voor deze medewerkers biedt de hospitality een wereldbaan: veelzijdig werk met veel sociaal contact. SVH staat achter de Nederlandse hospitality.
Kerndoel
SVH heeft als kerndoel het vergroten van de vakbekwaamheid in de hospitality. Samen met partners uit het hospitalityonderwijs en bedrijfsleven ontwikkelt SVH (digitale) leermiddelen en lesmethodes voor het (mbo-)onderwijs, opleiders en ondernemers. SVH waarborgt kennis door het afnemen van examens en geeft inzicht in het opleidingsaanbod voor de hospitality. Zo leveren wij een bijdrage aan de aansluiting van het hospitalityonderwijs op het bedrijfsleven, dragen we bij aan vernieuwing en vergroten wij de vakbekwaamheid in de branche.
Sprekers
Ricardo Eshuis is directeur bij Stichting Vakbekwaamheid Horeca
Proeverij met de jongste jaargangen cabernet franc-wijnen van dit premium domein in de Hongaarse wijnstreek Villány. De beroemde Britse wijncriticus Michael Broadbent schreef na het ter plaatse proeven van de wijnen van Mondivin: ‘Cabernet franc has found its natural home in Villány.’
Dat natuurwijn de afgelopen tien jaar is uitgegroeid van een hype in wereldsteden als Berlijn, Londen, Parijs, Tokio, Amsterdam en New York naar een blijvende trend, is niet vreemd. Natuurwijn past helemaal bij deze tijd, waarin de aandacht voor duurzaamheid en verantwoord en gezond geproduceerd voedsel groter is dan ooit.
In een wereld waarin vrijetijdsbesteding en cultuur steeds belangrijker worden, is het de kunst om bezoekers te blijven verrassen. Verhoog je bezoekersaantallen met een sterk horecaconcept!
De bezoekerscijfers van theaters, musea en leisure stijgen en daar spelen we tijdens het ART & Leisure Symposium op in. Focus ligt op de rol van kunst, cultuur en vrijetijdsbesteding in de horeca met als uitgangspunt: programmering boeit, hospitality bindt. Krijg inzicht in het aantrekken en behouden van bezoekers, het onderscheiden in een competitieve markt en het resultaat ervan.
Programma
13.30 – 13.45 Ontvangst
13.45 – 15.45 Start symposium
“ARTIS Blijft in beweging” door Suzanne Brinkman
“Hoeveel medewerkers met een arbeidsbeperking heb jij al in dienst?” door Jasper Kool
Start-up pitches
“Ondernemen op wereldtoneel in Nederland, Sweet or Sour” door Robert van Overdijk
Vanaf 15.45 Netwerken en Trend Walk & Talk over het TrendLAB.
Suzanne Brinkman is manager publiek & programmering bij ARTIS
Jasper Kool is directeur bij Social Capital
Robert van Overdijk is algemeen directeur Circuit Zandvoort en directeur Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix
Wil jij ontdekken hoe duurzame en onderscheidende kantoorconcepten waarde creëren voor de werkomgeving van de toekomst? Dit symposium is net als de werkomgeving van de toekomst: een plek die sociale interactie en creativiteit stimuleert.
Hospitality NXT duikt in de nieuwste trends op het gebied van duurzame kantoorinrichting, high street horeca en slimme technologie. Ontdek hoe je met innovatieve oplossingen niet alleen de tevredenheid vergroot, maar ook de identiteit van de organisatie versterkt.
Programma
08.30 – 09.00 Ontvangst
09.00 – 11.15 Start symposium
“Succesvol falen doe je door stil te staan” door Niels Thijssen
Start-up pitches
“Het kantoor is altijd in beweging: een toekomstbestendige werkomgeving” door Patrick Nijssen
“De kunst van inspirerende ruimtes” door Thomas Zwart
Vanaf 11.15 Netwerken en Trend Walk & Talk over het TrendLAB.
Sprekers
Patrick Nijssen is verantwoordelijk voor NORNORM in de Benelux
NORNORM is de revolutionaire circulaire en flexibele abonnementsservice voor het kantoor van de toekomst. Sinds de lancering in 2021 werken al meer dan 1000 organisaties, zoals Miro, Volvo en The Good Roll, in kantoren ingericht door NORNORM.
Thomas Zwart werkt voor Enter Workspace
Thomas houdt zich bezig met het creëren van plaatsen waar mensen graag komen en blijven komen om nieuwe ideeën te creëren, strategieën te ontwikkelen, verbinding te maken met andere mensen en bedrijven te ontwikkelen.
Niels Thijssen is topsportcoach
Na 15 jaar als hockeycoach, waarvan de laatste vijf bij de Red Panthers, besloot Niels Thijssen in 2020 te stoppen. Juist toen hij zijn droom had bereikt, wist hij zeker dat hij wilde veranderen. Met zijn achtergrond in organisatiewetenschappen werd hij ondernemer en coach in de topsport, en behaalde nationale en Europese titels in Nederland en België.