Duurzame Vis Symposium

Aangeboden door: miwebb Gepubliceerd op: 8 januari 2025
13 januari 2025

Overbevissing, klimaatverandering, visserijmethoden en andere uitdagingen maken het moeilijk om vissoorten, schelp- en schaaldieren op verantwoorde wijze te consumeren en te serveren. Welke vis kunnen we nog met een gerust hart serveren? Welke juist niet? En waarom?

Op maandag 13 januari 2025 zal Horecava het decor zijn voor een inspirerend symposium over duurzame visserij, georganiseerd door sterrenchef Jef Schuur. Ondersteund door drie internationale driesterrenchefs – Jonnie Boer (De Librije***), Viki Geunes (Zilte***) en Mauro Colagreco (Mirazur***) – duiken we samen in de wereld van verantwoorde keuzes op het gebied van vis, schaal- en schelpdieren.

Programma

11.30 – 12.00 Ontvangst
12.00 – 13.25 Start symposium met Hans Steenbergen als Moderator

Expert sessies
Paneldiscussie
Actualiteit
Vanaf 13.30 Netwerken en Trend Walk & Talk over het TrendLAB

Tags: