FCSI Nederland, dé vooraanstaande vereniging van onafhankelijke foodservice consultants, biedt een inspirerende sessie rondom het thema FoodFLEX. Bedrijven moeten zich voortdurend aanpassen en maximaal flexibel zijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan en aantrekkelijk te blijven voor hun gasten.
Programma
13.30 – 14.00 Ontvangst
14.00 – 14.30 Vrouwelijke professionals in de wereld van Food & Hospitality met:
Hanna Polman – Directeur marketing Van Hoeckel en innovatie Sligro Food Group
Jennifer Immink – DGA WestCord Hotels
Anna Casemier – Managiging partner CONTRAST
Karin van IJsselmuide – docent/onderzoeker, Sustainable Procedurement, Alliantie Coördinator
14.30 – 15.00 Paneldiscussie over de realisatie van een (groot)keuken met producent, consultant en ondernemer
15.00 – 15.30 Student Challenge; presentatie van een gericht food en hospitality opdracht door HBO studenten
Aansluitend volgt een Trend Walk & Talk over het TrendLAB.